ALTUZARRA

Hello there. Here I am as promised. Been a long time since I had an outfit post onto here. This weekend I am in Skopje due to some personal matters and a bit of fun, hence the utterly business outfit.
_______________________________________________________________________________________________

Еден совет до сите оние кои аплицираат за стипендија на ФОН или воопшто упис на било кој друг приватен универзитет: не се лажете, државното е најдобро. Третманот на кој што наидов таму е катастрофален, условите ужасни, а професорите арогантни, помпезни и уживаат да потценуваат други универзитети (особено државните), како и колеги од истите. Никогаш не би сакала да студирам на универзитет чии професори немаат човечност и се преценуваат до таа мера што за да ги задоволат комплексите од кои патат мора да се служат со фалење на самите себе, навреди и исмејувања. Толку од мене, уживајте во објавата. До следниот пат. :) 






Shirt: ALTUZARRA for Target;
Skirt: H&M;
Shoes: Biana Shoes;
Bag: Steve Madden;
Faux-leather jacket: JC Penney;


2 comments:

  1. Немам зборови! Прекрасна комбинација! Мошне елегантна, инспиративна и без ниедна стилска грешка!

    ReplyDelete

 

About Us

Dihmension is a product of two broad-minded sisters’ love for fashion, art, literature and urban culture, both whom are Information Systems, Visualization, Multimedia and Animation students, aspiring game and application developers and bloggers for almost four years by now. Find out more about us on our Facebook page.